• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2022

12:47

BRUTALAN UDARAC, ZABOLI NOŽ U LEĐA NOVAKU! Veliki sponzor raskinuo saradnju sa Đokovićem!

Reuters

Tenis

BRUTALAN UDARAC, ZABOLI NOŽ U LEĐA NOVAKU! Veliki sponzor raskinuo saradnju sa Đokovićem!

Podeli vest

Novak Đoković, od ponedeljka drugi teniser sveta, ostao je bez važnog sponzora

Jedan od glavnih sponzora Novaka Đokovića, francuski Pežo, odlučio je da raskine saradnju sa srpskim asom, javlja britanski Ekspres.

Podsećamo, Novak nije mogao da se takmiči na Austalijan openu jer nije vakcinisan, pa je deportovan. Mesec dana kasnije priznao je da nema nameru da se vakciniše i da je spreman da snosi posledice. Bilo je spekulacija da bi mogao Novak da ostane bez sponzora, ali su oni uveravali da će ostati uz Novaka.

Foto: Reuters

Novak Đoković

Pežo je među prvima poručio da neće raskinuti saradnju da Srbinom posle haosa u Melburnu i deportovanja iz Australije. Ali, ipak je promenio mišljenje. 

Francuski sponzor se odlučio na radikalni potez. Inače, bio je sponzor Novaka Đokovića od 2014. do 2017. godine, pa potom od 2020.

Španski "El Espanjol" tvrdi da je prisustvovao sastanku na kom se medijima obratio Karlos Tavares, direktor "Stellantis Group", i koji je najavio da će prestati da sponzoriše tenisera.

Ne, nećemo nastaviti da sponzorišemo Đokovića - rekao je Tavares, prenose Španci.

Nije navedeno zbog čega je došlo do raskida ugovora. Inostrani mediji prenose da je na ovakav potez uticala odluka srpskog igrača da ne primi vakcinu protiv virusa korona.

Foto: Tanjug

 

Odluka da se ne vakciniše koštala je Novaka takmičenja na Australijan openu, a mogla bi da ga košta i kad je učešće na brojnim sledećim turnirima u pitanju, kao što su predstojeći mastersi u Americi: Indijan Vels i Majami. Po svemu sudeći to je uticalo na francusku kompaniju da nakon osam godina prekine uspešnu saradnju.

Đoković je u Dubaiju odigrao prve mečeve u sezoni, ali nije uspeo da osvoji tituli nakon eliminacije u četvrtfinalu turnira.

Držim otvoren um, nisam isključiv, sve je u životu moguće. Trenutno sam odlučio da to ne uradim. Spreman sam za posledice i to je odluka koju sam doneo samostalno i tako je bolje za mene - kazao je za RTS pre nekoliko dana Novak Đoković.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fikus

pre 2 godine

Koliko GLUP treba biti pa zbog jedne vakcine, koju je primilo milijarde ljudi bez posledica, ti budeš spreman da izgubiš ne samo titulu najboljeg na svetu nego i da izgubiš stotine miliona dolara? Na žalost, činjenica da on od redovnog obrazovanja ima samo 5 razreda osnovne škole dolazi na naplatu i pokazuje posledice. Džaba 5 jezika, džaba ugleda, džaba nebrojenih moćnih bogatig prijatelja, obrazovanje, znanje i prosvećenost se stiču u školi a ne kupovinom diplome o završenom školovanju. Šteta ...

Gaga

pre 2 godine

Novače, svi su oni primitivci, ja sam uz tebe, ko ih j.. Be

Dragan

pre 2 godine

Nema šanse, jer posle ruske,, operacije,, u ukrajini korona če nestati, uplaši če se i pobeći če netragom.

Baki

pre 2 godine

Šta se očekivalo sluša ženu sluša tamo nekog gurua sluša ustašu a ne sluša svoju majku i jedinog čoveka Vajdu koji mu je želeo dobro i što se tiče gurua i hrane i vakcine i sada će sve što je uradio za 20g. baciti u vodu .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15