Autor: Informer.rs

24.03.2022.

12:21 >> 12:22

Foto:

Sport

OGLASILA SE OLGA DANILOVIĆ! Odgovorila na poruke koje dobija i otkrila zašto je nema na turnirima!

Olga Danilović, kojoj su mnogi teniski znalci predvideli lepu karijeru, objasnila je zašto je dugo nema na teniskim terenima.

- Zdravo svima! U poslednje vreme dobijam dosta poruka u kojima se pita zašto se već neko vreme ne takmičim na terenu. Na US Openu prošle godine dijagnostikovan mi je virus i infekcija, što me je nateralo da se povučem - poručila je Olga.

Podelila je sa pratiocima da tu nije bio kraj agoniji.

- Od tada sam se borila sa brojnim zdravstvenim problemima, zbog kojih nisam mogala da treniram i da se takmičim. Posle beskrajnih poseta lekaru, lekarskih pregleda, odmora i lečenja, iz dana u dan se osećam sve bolje i radujem se što ću se uskoro vratiti da radim ono što najviše volim. Hvala vam puno za svu vašu podršku kroz ova vremena, to mi je ceo svet! Vidimo se vrlo brzo, zdravlje je na prvom mestu- navela je Olga.

Informer

 

Mnogima deluje nestvarno da zemlja sa nešto više od sedam miliona stanovnika ima najboljeg igrača sveta, ali isto tako deluje nelogično i da u 2022. godini nemomo igračicu koja je makar u prvih 100!  Bila je 2008. godine kada je Ana Ivanović bila na čelu WTA liste, dok je drugo mesto zauzimala Jelena Janković. Srbi su tada potpuno "odlepili" za tenisom, budili se noći, pratili naše šampionke koje su u tim momentima bile nedostižne za teniske gromade poput Šarapove, Kuznjecove, sestre Vilijams...

Najbolje rangirana srpska teniserka na poslednjoj listi objavljenoj ovog ponedeljka je Aleksandra Krunić, koja je na 118. poziciji. Odmah iza nje je Nina Stojanović koja je dugo bila najbolje plasirana, dok 146. poziciju zauzima Olga Danilović, a Ivana Jorović je tek na 505. mestu...