Autor: Informer.rs

16.04.2022.

00:03

Foto: Reuters

Sport

Žastin Enan: NOVAK MORA DA PRIHVATI I OPORAVI SE OD SVEGA! Nisam preterano zabrinuta za njega!

Enan radi kao stručni konsultant na Eurosportu, a iznela je mišljenje da Novak Đoković ima problem da prevaziđe emotivne udare koje je imao u ovoj godini!

Nakon drame u Australiji i propuštanja dva turnira u SAD, u Indijan Velsu i Majamiju, Enan veruje da stres kojem je Novak bio izložen, treba ozbiljno shvatiti.

Informer

Žastin Enan

- Mislim da ne smemo da potcenimo emotivnu klackalicu i sve što je Novak prošao. Ne samo Australijan open i ne samo to što je pokušao da osvoji 21. grend slem letos na US Openu. Treba se setiti i da je 2020. na US Openu bio diskvalifikovan. Posle toga je imao taj težak poraz od Nadala na Rolan Garosu iste godine. Onda je stigla ta povreda trbušnog mišića i čudesna pobeda na Australijan openu 2021. Ne kažem da će sve to imati uticaja na ostatak njegove karijere, ali mora sve to da prihvati i oporavi se od svega- kaže Enan.

Informer

Novak Đoković

Novakov naredni turnir je Serbia open u Beogradu, koji se igra od 17. do 24. aprila, a nekadašnja najbolja igračica sveta veruje da će ljubitelji tenisa ponovo videti starog Novaka!

- Ima mnogo faktora koje treba uzeti u obzir kada pričamo o Novaku sada. Ipak, mislim da će se oporaviti i da ćemo pre ili kasnije videti starog Novaka, tako da nisam preterano zabrinuta u ovoj fazi. Ovi igrači nisu mašine. Iako nam j Novak pokazao da može da se nosi sa mnogim stvarima i da što mu je teže, sve više uspeva da se vrati, pitanje je koliko dugo tako može da nastavi-  poručila je Enan.