• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2022

22:07

NOVAK U ŠOKU ZBOG PITANJA NOVINARA! Ja imam DRUGAČIJU SLIKU od toga što si ti rekao!

Tanjug

Tenis

NOVAK U ŠOKU ZBOG PITANJA NOVINARA! Ja imam DRUGAČIJU SLIKU od toga što si ti rekao!

Podeli vest

Novak Đoković ispao je na startu Mastersa u Monte Karlu, iako je bio prvi favorit za osvajanje turnira. Poražen je Srbin od Alehandra Davidoviča Fokine u tri seta – 6:3, 6:7(5:7), 6:1.

Publika je uglavnom bila na Novakovoj strani strani i podržavala ga i zbog toga Đokovića je iznenadilo novinarsko pitanje u kome se insinuira da ga navijači ne vole.

- Verovatno ste razočarani, ali ne i previše iznenađeni. Hteo bih da znam da li ste bili iznenađeni kako je publika bila protiv vas, posebno na početku, odnosno dok niste dobili drugi set. Dešavalo vam se već kada ste igrali protiv Federera i drugih igrača. I dalje ste najbolji teniser planete, zašto se to dešava? Mislite da je to zbog onoga što se desilo ove godine ili ne?", glasilo je pitanje zbog kog je Novak ostao zbunjen?

Foto: Tanjug

 

- Da budem iskren, ja sam imao potpuno drugačiju sliku od toga što si rekao. Uopšte nisam osećao da su protiv mene, štaviše publika je bila baš dobra i dobro su reagovali na mene. Vidite, navijali su za obojicu tenisera, bilo je lepih poena. Imao je dva brejka prednosti, igrao dobro, meni to ne smeta. Iskreno, znate, imao sam znatno 'neprijateljskiju' atmosferu mnogo puta tokom karijere. Tako da, ovo je bilo sjajno. Hvala im što su ostali tri sata i navijali-  rekao je Novak Đoković.

Navijači srpskog asa se nadaju da će na Serbia openu pokazati viši nivo tenisa, a da će mu domaća publika uliti energiju pred nastavak sezone, posebno za Rolan Garos!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija