Autor: Informer.rs

20.04.2022.

12:47

Foto: Starsportphoto

Sport

ŠTA PRIČA OVAJ DEČKO? Zabio je Đokoviću nož u leđa!

Danac se takmići na Serbia openu, u prvom kolu pobedio je Kristijana Garina (6:3, 6:1). Rune i Đoković se dugo poznaju, često zajedno treniraju, tako je bilo i pred turnir u prestonici Srbije.

Na društvenim mrežama je pred turnir u Beogradu organizovao i razgovor sa navijačima, odgovarao je na neka njihova pitanja. Mnoga su se ticala i Novaka Đokovića, s kojim je igrao vrlo uzbudljiv meč na prethodnom US Openu, odnosno lekcija koje je izvukao posle tog poraza.

- Za mene je Đoković kompletan sportista i bilo je vrlo inspirativno samo deliti teren sa njim. Ne samo na treningu, nego i na meču - napisao je Rune.

Informer

Novak Đoković

Osvrnuo se i na njegovu formu u 2022. godini, koja ruku na srce nije naročito impresivna, pa je prokomentarisao da u ovom trenutku za njega Novak nije u sedam najboljih tenisera današnjice.

Cicipas, Nadal, Alkaraz, Fric, Rubljov, Ože-Alisajim i ja... I mnogi drugi - napisao je Holger Rune na konkretno pitanje da nabroji koji su to najbolji teniseri danšnjice.

Nadamo se da je Danac samo zaboravio da pomene prvog tenisera sveta. Istina, Novak ove sezone nije mnogo igrao. Pobedio je samo u dva meča, nedavno je poražen na startu mastersa u Monte Karlu. 

Bonus video