Autor: Informer.rs

21.04.2022.

09:34

Foto: Starsportphoto

Sport

UDARIĆE SRBIN NA SRBINA! Evo kada igraju Đoković i Kecmanović i gde možete da gledate!

U centru pažnje je duel prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, koji će igrati protiv Miomira Kecmanovića treći meč dana na Centralnom stadionu, a najverovatnije neće početi pred 16 časova.

Meč Novaka Đokovića i njegovog naslednika ćete moći da pratite na prvom kanalu RTS-a, kao i na Arena sport Premium kanalima, ali i u tekstulnom prenosu na Informer.rs. 

Informer

Drugi uzastopni dan Đokovića očekuje duel sa zemljakom, ovaj put sa talentovanim Kecmanovićem s kojim se do sada samo jednom susreo. Igrali su pre tačno godinu dana na istom turniru u istoj rundi, a Novak je slavio 6:1, 6:3.

Novak je protiv Đerea proveo na terenu više od tri sata, a posle meča na pitanje kako se oseća se nasmejoa i rekao:

- Nikad svežiji. Ne znam šta očekuješ da ti kažem. Ne smem ništa. Spreman sam, znam da mi protivnik ovo gleda i nikad se jače i spremnije nisam osećao u životu. Mića je u formi života. U poslednja tri ili četiri meseca beleži najbolje rezultate u karijeri. Mlad je, perspektivan, ima sve mogućnosti da dođe do teniskog vrha. Ali neka sačeka mal - nasmejao je sve na kraju Đoković.

Informer

Novak Đoković

Program od 11 časova otvaraju Fabio Fonjini i Aljaž Bedene. Iza njih je planiran duel između Čeha Jiržija Lehečke i Andreja Rubljova.

Potom ide duel Novaka Đokovića i Miomira Kecmanović, a program zatvara Karen Hačanov sa pobednikom meča Monteiro/Krajinović.

SERBIA OPEN, 4 DAN


Centralni teren - od 11.00

Fabio Fonjini – Aljaž Bedene
sledi Jirži Lehečka – Andrej Rubljov
sledi Novak Đoković – Miomir Kecmanović
sledi Karen Hačanov – Tijago Monteiro/Filip Krajinović

Teren 1 - od 11.00

Oskar Ote – Aslan Karacev
sledi Holger Rune – Taro Danijel
sledi Mektić/Pavić – I. Sabanov/M. Sabanov

Teren 2 - od 12.00

Nis/Zijelinski – Goranson/Meklahlan
sledi Brkić/Ćaćić – Ebden/Parsel

Bonus video