Autor: Informer.rs

01.05.2022.

09:59

Foto: printscreen

Sport

JELENA ĐOKOVIĆ U TRANSU LUDUJE! Isplivao video, Novakovu suprugu nikada ovakvu nisu videli! (VIDEO)

Mnogo komentara izazvao je stajling Đokovića, koji su bio odlično raspoložen, izašao je u susret zvanicama koje su želele da se fotografišu.

Sada je isplivao jedan zanimljiv video. Ali, ne Novaka, nego Jelene Đoković. Supruga najboljeg tenisera na svetu, uzela je mikrofon u ruke i "pomogla" mladoj pevačici, Teodori Šemić, koja je bila zadužena da pesmom zabavi goste.

Jelena je sa pevačicom pevala čuveni hit Svetlane Cece Ražnatović - pesmu Doktor sa albuma Emotivna luda koji je izašao 1996. godine.

Pogledajte!

Podsećamo, Đoković je posle svadbe odmah otputovao u Madrid, gde ga ćeka veoma teška nedelja kako bi sačuvao prvo mesto na tabeli.

Novak je u Madridu slavio tri puta do sada. Biće to Novakovo prvo učešće u Madridu posle 2019. godine kada je osvojio osvojio njegovu treću titulu na „Mutua Madrid Open“-u. Turnir se 2020. godine nije održao zbog pandemije koronavirusa, a prošle godine Novak nije učestvovao u prestonici Španije tako da neće braniti ATP poene.

Žreb baš i nije bio naklonjen Đokoviću. U četvrtfinalu su mu  potencijalni protivnici Rud, Hurkač ili Fokina, dok bi eventuelno polufinale mogao da igra protiv Rafaela Nadala ili mladog Alkarasa. U finalu bi za protivnike mogao da ima Zvereva, Cicipasa ili Rubljova.