• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2022

07:03

EUFORIJA U ŠPANIJI! Ovako su najavili Novakov meč! Evo kada izlazi na teren!

Tanjug/Miloš Milivojević

Tenis

EUFORIJA U ŠPANIJI! Ovako su najavili Novakov meč! Evo kada izlazi na teren!

Podeli vest

Posle turnira u Beogradu Novak Đoković, prvi teniser sveta, tokom naredne nedelje će se takmičiti na mastersu u Madridu

Novak Đoković je takmičenje u Beogradu završio bez trofak, pošto je u finalu poražen od Andreja Rubljova (2:1).

Šansu za popravni imaće tokom takmičenja u Madridu koje će početi u utorak, 3. maja. To je objavljeno na Tviter nalogu turnira uz poruku:

- Sačuvajte ovaj datum! - poručili su Španci koji jedva čekaju da vide našeg asa na terenu.

Đoković je u prvom kolu slobodan, a u drugom kolu igraće protiv pobednika meča između Gaela Monfisa i Karlosa Himeno Valera. Tačna satnica još uvek nije poznata, a trebalo bi da bude objavljena dan ranije.

Novak je u Madridu slavio tri puta do sada. Biće to Novakovo prvo učešće u Madridu posle 2019. godine kada je osvojio osvojio njegovu treću titulu na „Mutua Madrid Open“-u. Turnir se 2020. godine nije održao zbog pandemije koronavirusa, a prošle godine Novak nije učestvovao u prestonici Španije tako da neće braniti ATP poene.

Žreb baš i nije bio naklonjen Đokoviću. U četvrtfinalu su mu  potencijalni protivnici Rud, Hurkač ili Fokina, dok bi eventuelno polufinale mogao da igra protiv Rafaela Nadala ili mladog Alkarasa. U finalu bi za protivnike mogao da ima Zvereva, Cicipasa ili Rubljova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija