Autor: Informer.rs

09.05.2022.

10:33

Foto: tanjug/ap photo/reuters

Sport

TEKTONSKI POTRESI U TENISU! Novak ovo ne pamti, totalno su ga otpisali!

Karlos Alkaraz je osvojio masters u Madridu, nakon što je pobedio Rafaela Nadala, Novaka Đokovića i Aleksandera Zvereda.

Novak otpisan

To je nateralo kladionice da promene kvote za predstojeći drugi grend slem u sezoni - Rolan Garos. Trenutno najbolji teniser sveta, Novak Đoković ima manje šanse da se domogne trofeja, pao je za jedno mesto na listi favorita.

Informer

Rafael Nadal je prvi favorit u Parizu

Glavni favorit za osvajanje titule u Parizu je Rafael Nadal. Iako je poražen od Karlosa Alkaraza još u četvrtfinalu turnira u španskoj prestonici, Kralju šljake se i dalje daju najveće šanse da de domogne 22. grend slema. 

Đoković treći favori

Na pobedu iskusnog španskog vuka daju se kvote između 2,37 i 2,90. Drugi na listi je 19-godišnji Karlos Alkaraz. On je izbio ispred Novaka Đokovića.

Informer

Karlos Alkaraz nadmašio Novaka Đokovića

Kvota na njegov trijumf u Parizu uglavnom je oko 3,00. Potom sledi Novak Đoković, koji juri 21. grend slem turnira. Kvota na to da će Nole osvojiti Rolan Garos kreću uglavnom između 3,75 i 4,00. Potom slede Stefanos Cicipas sa kvotom 6,50, Aleksander Zverev - 17, Danil Medvedev i Kasper Rud sa kvotama oko 20, na Andreja Rubljova je oko  25...

Informer

Kladinice ne veruju u Novaka Đokovića

Novak Đoković će pre Rolan Garosa igrati na mastersu u Rimu, a na startu će imati lak posao pošto ogra protiv Aslana Karaceva.