• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

11:38

NE GASI MAŠINU, NEVEROVATAN POTEZ ĐOKOVIĆA! Posle poraza je odmah ovo uradio!

reuters

Tenis

NE GASI MAŠINU, NEVEROVATAN POTEZ ĐOKOVIĆA! Posle poraza je odmah ovo uradio!

Podeli vest

Novaka Đokovića posle mastersa u Madridu ove nedelje očekuje novi test, na takmičenju u Rimu, takođe turnir iz serije 1.000

Novak Đoković je u polufinalu Madrida poražen od 19-godišnjeg Karlosa Alkaraza nakon tri sata borbe.

Nema odmora za prvog tenisera sveta, koji je već danas u Rimu. Nepuna 24 sata nakon možda i najboljeg meča koji smo gledali u 2022. godini odradiće trening na Foro Italiku u Rimu.

Prema rasporedu treninga, Novak Đoković je rezervisao termin na terenu broj pet od 18 do 20 časova. Treniraće sa trenerom Goranom Ivaniševićem. Nije Novak krio da je nezadovoljan posle poraza od tinejdžera, pa je jasno da želi što pre da poradi na slabostima u igri i da ih koriguje.

Foto: Tanjug

Ne gubi vreme, Novak posle poraza odmah na terenu

Podsetimo, Novak Đoković je u prvom kolu u mastersa u Rimu slobodan, dok će u drugom igrati protiv boljeg iz meča Haris (Južnoafrička Republika) - Karacev (Rusija). Potencijalni rival u trećem kolu mu je Amerikanac Rajli Opelka. U četvrtfinalu ga čeka bolji iz duela između Kanađanina Feliksa Ožea Aliasima ili Argentinca Dijega Švarcmana, a onda i okršaj sa Rafom. 
Na drugoj strani žreba očekivana četvrtfinala su Rubljov – Cicipas, koji se u istoj fazi takmičenja sastaju i u Madridu, i Alkaras – Zverev.

Novak je petostruki šampion Rima, a prošle godine poražen je u meču odluke od Španca Rafaela Nadala rezultatom 5:7, 6:1, 3:6, te mu predstoji odbrana 600 ATP poena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija