Autor: Informer.rs

05.07.2022.

13:07

Foto: reuters

Sport

KIRJOS TERA INAT, OVO NAMERNO RADI! Svaka reklama je dobra reklama! ČEKA GA NOVA KAZNA!

Dogurao je Australijanac do četvrtfinala, a posle divljanja na meču sa Stefanosom Cicipasom, kada su jedan i drugi kažnjeni zbog nedoličnog ponašanja, opet će biti udaren po džepu.

Crvene patike

Na meču protiv Brendona Nakašime (3:2) pojavio se u crvenim patikama i prekršio pravilo Vimbldona da svaki deo odeće i obuća moraju da budu bele boje. Ono što je još gore je to što ga to ne dotiče.

Informer

Nik Kirjos u crvenim patikama, a nosi i crveni kačket

Kada mu je novinar na konferenciji za medije ukazao da nije poštovao Vimbldon, Kirjos se branio.

- Radim ono što ja želim. Nisam iznad pravila, ali volim da nosim svoje crvene patike. Nemam problem sa tim što ću morati da razgovaram sa sudijom, sledeći put ću nositi verovatno potpuno bele -  rekao je Kirjos o dres-kodu koji su svi ostali poštovali.

Informer

Nik Kijris ne poštuje tradiciju Vimbldona

Znači svi drugi mogu da poštuju pravila, a Nik Kirjos ne može, upitao ga je novinar.

- Niko drugi ne ide sa džordankama na teren. Ne smeta mi to i volim to. Privlačim više pažnje? Kako ono kažu, svaka reklama je dobra reklama, zar ne? - dodao je australijski teniser koji bi da bude u centru pažnje, pa makar i zbog pogrešnih razloga.

Nik Kirjos u četvrtfinalu igra protiv Karlosa Garina iz Čilea, dok bi u polufinalu mogao na Rafaela Nadala, ako španski teniser bude bolji od Tejlora Frica.