• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

12:26

SRAMNA KAZNA! Kirjos i Cicipas divljali, psovali, napravili haos, a onda se i Vimbldon obrukao!

Reuters

Tenis

SRAMNA KAZNA! Kirjos i Cicipas divljali, psovali, napravili haos, a onda se i Vimbldon obrukao!

Podeli vest

Nik Kirjos i Stefanos Cicipas su odlično prošli posle svađe u meču trećeg kola Vimbldona

Zbog sramnog ponašanja Kirjos i Cicipas su kažnjeni od strane organizatora. Kirjos je kažnjen zbog neprimerenog rečnika i nesportskog ponašanja sa 4.000 dolara, dok je Cicipas kažnjen sa 10.000 dolara zbog svojih izliva besa i bacanja loptice u publiku. 

S obzirom na to šta su priredili sjajno su prošli, neće se mnogo potresti.

Foto: ap photo

Stefanos Cicipas

Meč između Nika Kirjosa i Stefanosa Cicipasa nije obeležio sjajna tenis, nego svađa Grka i Australijanca koji je slavio sa 3:1.

Tokom duela su viđeni nesportski potezi i nesportsko ponašanje na obe strane. Cicipas je dva puta gađao Australijanca u telo na mreži, dok je Kirjos koristio neprimeren rečnik, tražio od organizatora da izbace Cicipasa. 

Naime, pobesneo je kada je Cicipasa raspalio po loptici ka publici. Na njegovu sreću, za nekoliko centimetara je promašio glavu jednog gledaoca u prvim redovima, pa je izbegao diskvalifikaciju poput Novaka Đokovića na US Openu pre nekoliko godina.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija