Autor: Informer.rs

11.07.2022.

07:19

Foto: Tanjug/AP Photo

Sport

JAVILA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Novakova supruga objavila moćnu fotografiju i poruku sa šampionskog bala! (FOTO)

Novak Đoković po sedmi put je postao šampion Vimbldona. U finalu je nakon preorketa pobedio Nika Kirjosa (4:1), a posle protokola usledio je svečani bal koji priređuje treći Grend slem u sezoni. Novak Đoković i šampionka u ženskoj konkurenciji Elena Ribakina bili su deo ceremonije koja se tradicionalno organizuje uveče nakon završetka turnira u čast šampiona Vimbldona.

Svečani bal

Jelena nam je prenela delić atmosfere. Novak i Jelena gledali su u kultne stihove Radjarda Kiplinga iz čuvene pesme "Ako", a najpoznatiji prevod na srpski jezik dao je Ivo Andrić.

- Ako možeš da pogledaš u oči pobedi ili porazu i da, nepokolebljiv, uteraš i jedno i drugo u laž.

Novaka supruga je potom dodala:

Đoković. Novak Đoković - 007 - aludirala je Jelena na broj titula njenog supruga na Vimbldonu uz broj agenta Džejms Bonda.

Podsećamo, Novak je došao do 21. grend slem trofeja, sedmog Vimbldona i tako se izjednačio sa Pitom Samrasom. Nažalost, pošto se ove godine bodovi u Londonu nisu računali, naše teniser je pao na sedmo mesto na ATP listi.

Novak Đoković vraća se kući u ponedeljak i sleće na beogradski aerodrom sa trofejom Vimbldona.Novak želi da sa svojim narodom proslavi veliki uspeh i to će učiniti na velikom dočeku od 20 časova ispred Skupštine grada Beograda.