Autor: Informer.rs

24.07.2022.

07:23

Foto: Instagram/Ivo Karlović

Sport

MA, KAKVI MALDIVI, BALKAN JE ZAKON! Novak otišao u Hrvatsku, pa iznenadio fanove! Ovako dugo nije izgledao! (FOTO)

Posle osvajanja Vimbldona Novak Đoković otišao je na odmor. Ne, ne uživa na Maldivima, on je na turneji po Balkanu, posle Bosne i Hercegovine i Crne Gore, trenutno je u Hrvatskoj.

Novak Đoković je na Korčuli sa braćom Markom i Đorđem, a bez tenisa ne može, pa je malo i trenirao. 

Nole u Hrvatskoj

Družio se naš as sa velikom rivalom, ali i drugarom Ivom Karlovićem, a u društvu je bio i "dubl majstor" Mate Pavić sa kojim je Đoković u dobrim odnosima.

Sa zajedničkog druženja "isplivala" je i jedna zanimljiva fotografija. Nole je malo promenio imidž pošto je ponovo vratio "bradicu" koju dugo nije nosio. Iznenadio je fanove Nole, nisu navikli da ga video u ovom izdanju.

- Legende na okupu - napisao je Karlović, a brzo je stigao odgovor Novaka:

- Koji si ti kralj - napisao je Nole.

Uživa naš as i "puni baterije" za naredne izazove u karijeri koji ga čekaju, nadamo se već na Ju Es openu, ako mu Amerikanci dozvole ulazak, pošto nije vakcinisna protiv korone.

Amerikanci su se udružili, pišu peticiju kako bi naterali vlasti da puste Novaka da igra na Ju Es openu, videćemo da li će uroditi plodom. 

Prethodnih dana, uz Novaka Đokovića su bili bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel, britanska političarka Kler Foks, senator Teksasa Dru Springer, Italijanski teniser Flavio Koboli, legenda američkog "belog sporta" Džon Mekinro, bivši NFL igrač Kris Mano...

Bonus video