• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2022

06:43

ISPLIVALE NOVAKOVE FOTKE! Neverovatno! Pogledajte šta čovek radi u Crnoj Gori! (VIDEO/FOTO)

printscreen

Tenis

ISPLIVALE NOVAKOVE FOTKE! Neverovatno! Pogledajte šta čovek radi u Crnoj Gori! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković uživa u Crnoj Gori sa porodicom i prijateljima dok čeka odluku Amerike da li će promeniti kovid protokol, kako bi igao na Ju Es openu

Posle osvajanja Vimbldona Novak Đoković se odmara u Kotoru, dok njegovi navijači s nestrepljenjem čekaju vesti iz Amerike. 

Novak uživa u Crnoj Gori

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi kako Nole uživa na vodi i  koliko je spretan na dasci i kakvu ravnotežu ima. 

U pitanju je "foil surfing", sport u kome se praktično lebdi nad vodom na posebnoj dasci. Osećaj je sličan vožnji snouborda, a mali broj ljudi se uopšte usudi da proba.

Nole je rešio sve da proba u Kotoru, vozio je skuter i kajak, a sada se oprobao u novom ekstremnom sportu.

 

 

 

 

Novak Đoković se automatski našao na listi prijavljenih tenisera za uČešće na Ju Es openu. Organizatori turnira objasnili su da oni ne brane nevakcinisanima da učestvuju, ali da prate odluku tamošnjih državnih vlasti, prema kojoj Novak nema pravo da uđe u Ameriku bez primljene vakcine.

Ne može u Ameriku

Novaku Đokoviću ostaje samo da se nada da će pre poslednjeg grend slema promeniti pravila i dozvoliti mi da se bori za 22. grend slem u karijeri, kojim bi se izjednačio sa Rafaelom Nadalom. Naš as je posle Vimnldona poručio da nema nameru da se vakciniše.

- Nisam vakcinisan i ne planiram da uradim to, tako da jedine dobre vesti koje mogu da dobijem jesu da ukinu zabranu, te obavezne vakcinalne pasoše ili kako god to zvali kako bi ušao u SAD, ili neko izuzeće. Ne znam. Ne mislim da je izuzeće realno moguće. Ako je moguće, ne znam kakvo bi bilo, nemam mnogo odgovora na to pitanje. Radi se samo o tome hoće li ili neće ukinuti to na vreme da bih mogao da uđem u SAD - rekao je Đoković.

Dru Springer, senator iz Teksasa, pre nekoliko dana je kritikovao Amerikance zbog korona protokola, jer Novak Đoković ne može da igra na Ju Es openu, a pridružili su mu se bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel i senator Ron Džonson iz Viskonsina

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija