• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2022

08:45

NOVAKA OPET PROVOCIRALI, ON ODBRUSIO: Nisam vakcinisan i ne planiram!

reuters

Tenis

NOVAKA OPET PROVOCIRALI, ON ODBRUSIO: Nisam vakcinisan i ne planiram!

Podeli vest

Novak Đoković osvojio je 21. grend slem titulu pobedom nad Nikom Kirjosom u finalu Vimbldona, a pitanje je kada ćemo ga opet videti na terenu

Kako sada trenutno stvari stoje, Novak Đoković neće igrati na Ju Es openu, poslednjem grend slemu u sezoni.

Novak se neće vakcinisati

Zabranjen mu je ulaz u SAD pošto nije vakcinisan, a to je nešto što Novak Đoković sigurni, kako kaže, neće promeniti. Đoković je ranije izjavio da se neće vakcinisati i da je spreman da zbog toga trpi posledice i ne igra sve turnire.

Mnogi su se pitali da li će usled šanse da osvoji 22. grend slem popustiti i promeniti odluku, kako bi se izjednačio sa Rafaelom Nadalom po broju grend slem trofeja.

- Nisam vakcinisan i ne planiram da se vakcinišem - rekao je Đoković bez uvijanja.

Foto: reuters

Novak se neće vakcinisati

- Jedini način da uđem u Sjedinjene Američke Države je da se ukine obavezna vakcinacija kod njih, ili kako se to već zove tamo, odnosno da dobijem "izuzeće". Mislim da "izuzeće" nije realno, pa da i postoji - ne znam na čemu bi se temeljimo. Zaista ne znam, nemam odgovore na to pitanje...

Srpski teniser je posle Vimbldona pao na tek sedmo mesto ATP liste, a ako ne bude igrao u Njujorku verovatno će se na terenu pojaviti tek krajem sezone na Završnom mastersu u Torinu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 1 godinu

Novace,volim te kao sportistu,sampiona Srbina.Tvoj stav je drugaciji po pitanju vakcina,od drugih..Licno mislim da nisi u pravu,ali zato i trpis velike i ponizavajuce posledice.Smatram da sampion,ne treba da bruka ni sebe,niti zemlju koju predstavlja.I umesto da sad budes rekorder po broju osvojenih grand slemova,ti se prepucavas sa novinarima,i tvrdoglavo zastupas svoje teorije..Upravo zbog takvog stava,zapadnjaci te mrze jos vise,i mrzece te za sva vremena,i ma koliko titula osvojio,za njih ce Federer ili Nadal biti najveci..A imas 35 godina,i pri kraju si profi karijere..

Era

pre 1 godinu

Opet odstampaj jedan lazni test na koronu,ne sekiraj se..

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17