Autor: Informer.rs

24.07.2022.

10:29

Foto: ap photo

Sport

NEPRAVDA! HRVAT PROZIVA AMERIKANCE: Ako si vakcinisan i zaražen možeš, ako si nevakcinisan i negativan ne možeš!

Po svemu sudeći, neće igrati na Ju-Es openu od 29. avgusta do 11. septembra,  malo je verovatno da će Amerikaci do poslednjeg grend slema u sezoni promeniti kovid protokol, jer je ulazak u zemlju dozvoljen samo strancima koji su vakcinisani.

Hrvat udario po Amerikacima

Ivanišević kaže da je zbog korona restrikcija "teško bilo što planirati kad jednu nedelju važe jedna, a drugu druga pravila". Kako stvari stoje, Đoković neće moći nastupiti na poslednjem Grend slemu sezone, US openu.

- Ako si vakcinisan i zaražen možeš ući u Ameriku, a ako si nevakcinisan i negativan na testu onda ne možeš ući u Ameriku - poslao je jasnu poruku Amerikancima Goran  Ivanišević.

Hrvata i dalje oduševljava Novak Đoković, koji je u Londonu osvojio 21. grend slem u karijeri.

Informer

Novak Đoković i Goran Ivanišević

- Prvo, to je čast i užitak. Čovek koji je sve osvojio i još uvek je gladan i željan uspeha. Iza njega je teška, nepravedna godina, puno loših stvari mu se dogodilo. Zaslužio je taj Vimbldon, u finalu su se našla dva trenutno najbolja svetska tenisera na travi, on i Kirjos - izjavio je u dnevniku hrvatsku Nova TV trener Novaka Đokovića.

Amerikanci su se udružili, pišu peticiju kako bi naterali vlasti da puste Novaka da igra na Ju Es openu, videćemo da li će uroditi plodom. 

Informer

 

Prethodnih dana, uz Novaka Đokovića su bili bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel, britanska političarka Kler Foks, senator Teksasa Dru Springer, Italijanski teniser Flavio Koboli, legenda američkog "belog sporta" Džon Mekinro, bivši NFL igrač Kris Mano...

Dok čeka vesti iz Amerike naš as uživa i "puni baterije". Posle Bosne i Hercegovine, Crne Gore, sada se provodi u Hratskoj.

Bonus video