Autor: Informer.rs

28.07.2022.

11:27

Foto: Reuters

Sport

NOVAČE, VELIKI SI! Teniser nije mogao da veruje šta je doživeo od Đokovića! (VIDEO)

Sve je manje igrača koji ne vole Novaka Đokovića, pa je čak i Nik Kirjos, koji mu je bio glavni kritičar, postao prijatelj Srbina!

Informer

 

Gotovo da nema tenisera koji nije pohvalno pričao o Srbinu, a sada je mladi Argentinas Fransisko Serundolo oktrio kakvo je bilo njegovo iskustvo sa Noletom.

On je domaćim medijima pričao o tome kako mu je bilo lepo u Beogradu dok je učestvao na Serbia openu tokom prethodnog proleća, a Đoković ga je oduševio za sva vremea!

Serundolo koji je 24. igrač na ATP listi, u tom momentu nije bio ni u najboljih sto tenisera i mislio je da Đoković ne zna za njega, ali je doživeo i te kako prijatno iznenađenje!

Informer

 

- Nakon što sam stigao do finala u Buenos Ajres, otišao sam u Beograd da igram kvalifikacije za Serbia opena. I onda mi prilazi Novak Đoković... Bio sam u tom trenutku negde između 110. i 120. pozicije na ATP listi! Prišao mi je da me pozdravi i prvo mi se predstavlja ko je on. Čestitao mi je, ne samo za prvo finale u Buenos Ajresu nego mi je čestitao i za tri titule na čelendžerima, pa na nekim finalima... Ne znam kako, ali sve je znao o meni- rekao je iznenađeni Serundolo u intervjuu za argentinski ESPN.

Kada je Đoković u razgovoru pomenuo i Huana Manuela Serundola mlađeg Fransiskovog brata, e tu je Argentinac tek ostao bez teksta.