• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2022

07:45

ŽAO MU ĐOKOVIĆA! Bio je nadomak podviga, ali pritisak je bio ogroman!

reuters

Tenis

ŽAO MU ĐOKOVIĆA! Bio je nadomak podviga, ali pritisak je bio ogroman!

Podeli vest

Bivši peti teniser sveta Fernando Gonzales oduševljen je Novakom Đokovićem i ne krije da je navijao prošle sezone za Srbina, da se domogne kalendarskog grend slema

Tokom prošle sezone Novak Đoković je bio nadomak neverovatnog uspeha, da ponovi ono što je uradio Rod Lejver 1969. godine, kada je osvojio sva četiri grend slema u sezoni.

Nole je trijumfovao na Australijan openu, Rolan Garosu, Vimbldonu, ali je u finalu Ju es opena poražen od Danila Medvedeva.

Čileanac navijao za Novaka

- Novak je bio blizu kalendarskog grend slema. Svi smo navijali za njega, to bi bio neverovatan poduhvat. Petisak je bio ogroman. Bilo mi ga je veoma žao u Njujoru jer samo se nadao da će napraviti veliki podvig i osvojiti sva četiri grend slema - rekao je Čileeanac koji je pre 10 godina otišao u penziju, tri puta je igrao sa Đokovićem i imao pozitivan skor, u dva navrata ga je pobedio!

Foto: printscreen

Fernando Gonzales

Novak ove godine nije igrao na Australijan openu, jer su ga deportovali pošto nije vakcinisan, eliminisan je u četvrtfinalu Rolan Garosa, dok je trijumfovao na Vimdldonu, bio je to njegov 21. grend slem u karijeri. Pitanje je da li će igrati na Ju Es openu, pošto u Ameriku mogu da uđu samo vakcinisani stranci.

Foto: REUTERS/Hannah McKay

Novak ljubi trofej osvojen na Vimnldonu

Ju-Es open počinje 29. avgusta u Njujorku i trajaće do 11. septembra, a najbolji srpski teniser Novak Ðoković nema prava učesća, jer kao nevakcinisani strani državljanin ne može da uđe na teritoriju SAD.

Amerikanci su se udružili, pišu peticiju kako bi naterali vlasti da puste Novaka da igra na Ju Es openu, videćemo da li će uroditi plodom.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija