Autor: Informer.rs

10.10.2022.

14:31

Foto: reuters

Sport

RUS I AMERIKANAC ZAKRVILI ZBOG NOVAKA! Srbin to može! Nema šanse, to je nemoguće!

Rus i Amerikanac su se raspravljali na kojem mestu će Novak Đoković završiti po pitanju osvojenih titula. Srbin je na turniru u Astani osvojio 90. trofej u karijeri i sada je na petom mestu po broju titula. Ispred Novaka Đokovića su Rafael Nadal sa 92 titule, Ivan Lendl ima 94, Rodžer Federer 103, a Džimi Konors 109.

Bred Gilbert veruje da Srbin može sve da ih nadmaši i ispiše istoriju. 

Mislim da će Đoković postaviti rekord za karijeru na ATP turu - napisao je Gilbert i nedugo zatim dobio odgovor.

- Da bi to uradio mora da igra barem još tri godine, a to je nemoguće - smatra Kafeljnikov, kao da se do sada nije uverio da Srbin radi i nemoguće stvari.

Informer

 

- On je veoma mlad za 35 godina i mislim da će ovako igrati još godinu, dve, a da će onda imati još tri, četiri dobre sezone - nastavio je Gilbert, koji veruje u Đokovića.

Novinar Sajmon Kejmbers se uključio u raspravu, a podsetio je Kafeljnikova da je rekorder Džimi Konors rekordnu 109. titulu osvojio sa 37 godina.

- Đokoviću je potrebno još 20 titula da bi oborio rekord!!! To je**no ogroman broj čak i za Novaka Đokovića! Uzmite u obzir da on ne igra toliko često turnire iz serija 250 i 500 - nije odustakao Rus, ali ni Amerikanac:

Imaš poentu, ali i dalje mislim da može to da dostigne - zaključio je Gilbert.

Bonus video