Autor: Informer.rs

27.10.2022.

14:25

Foto: REUTERS/Toby Melville

Sport

KLUPKO SE ODMOTAVA! ATP hoće da NAPAKOSTI Novaku, ucenjuje tenisere... Argentinac je hrabar, progovorio je i otkrio sramnu istinu!

Fakundo Bagnis, argentiski teniser, trenutno 126. igrač sveta, otkrio je šta se sve dešavalo tokom minule tri godine.

Jasno je svima, a i Novak Đoković je pričao o tome, da trpi neverovatan pritisak, ali javnost vrlo malo zna šta su sve radili i kako su ucenjivali našeg tenisera samo jer želi da pomogne igračima koji manje zarađuju. Bolje nisu prošli ni ostali teniseri koji su uz Đokovića. Argentinac je otkrio zbog čega je PTPA značajan i da je bilo pritisaka na igrače od strane krovne organizacije tenisera.

-  ATP je bio strašno agresivan prema nama da se ne pridružimo. Danas predsednik ATP-a Andrea Gaudenci nema nikakve veze sa igračima koji nisu u prvih 20 - rekao je Bagnis bez dlake na jeziku.

Informer

Novak Đoković se bori za sve tenisere

Novak je od osnivanja PTPA na udaru teniske javnosti.

On se stavlja u kožu igrača koji imaju ekonomska ograničenja. Pravi greške i možda nije najomiljeniji u javnosti, ali ja sam nisam navijač, ja sam deo kruga i veoma sam mu zahvalan.

Kaže da je Novak izuzetno predan oko rada organzacije i da očekuje da PTPA nastavi da raste.

- Zahvalan sam na onome što je Đoković uradio. Igrači moraju da imaju neku vrstu sindikata zaduženog za razgovor sa ATP. ​​Savez koji je Đoković napravio i dalje radi na snazi, ali video sam da je jako uključen na turniru u Rimu, na sastanku od dva i po sata koji nije bio obavezan, a on je igrao sutradan. Ljudi nemaju priliku da vide to, ali ja jesam i skidam kapu.

Bonus video