Autor: Informer.rs

06.11.2022.

15:30

Foto: Reuters/printscreen

Sport

AMERIKANAC PONOVO LUPETA, HOĆE DA CRKNE OD MUKE! Šta to Đoković krije? Opet pije čarobni napitak!

Odavno se vodi rasprava o tome šta Đoković pije tokom pauze na mečevima, a naš as se jednom prilikom  našalio i rekao da se radi o "čarobnom napitku". Neki sad hoće da crknu od muke jer ne znaju o čemu se radi, pa smišljaju zavere.

Na snimku tokom meča polufinala Pariza protiv Stefanosa Cicipasa vidi se kako Ulises Badio, mućka flašicu sa pićem i dodaje skupljačici loptica da odnese srpskom teniseru. Rotenberg je naravno morao to da prokomentariše.

- Oduvek sam mislio da bi trebalo da bude više transparentnosti u vezi sa supstancama koje igrači uzimaju, posebno tokom mečeva, ali sam retko mislio da nešto nije u redu. Ali zaboga, govor tela na ovom snimku je bizaran. Šta Đokovićev tim krije? - napisao je Rotenberg i dodao:

Informer

 

- Ne optužujem nikoga ni za šta, ali je mnogo sumnjiv način na koji su reagovali kada su videli da ih snimaju. Nadam se da će Novaka ili njegov tim da pitaju u ovome u Parizu i da neće prihvatiti odgovor "magični napitak" kao prošli put. Članove tima ne kontrolišu, bar za to nisam čuo - nastavio je ben da lupeta.

Pošto Ben govori o transparentnosti, čini se da nije dovoljno obavešten. Srpski teniser je tokom 2021. godine na doping testiran čak 21 put, a Rafael Nadal znatno manje - 14. Sve što priča Amerikanac je besmisleno, s obzirom na to da je Novak najčešće na udaru doping kontrole.  Ali, ne bi bio živ kada ne bi ubacio crv sumnje.

Inače, Novak je prošlu sezonu testiran 21 put, 13 tokom takmičenja, a osam van terena. Zanimljivo, Rafael Nadal je testiran samo 14 puta, najmanje od svih TOP 10 igrača, a Rodžer Federer je uradio 12 testova. O tome Ben ne piše!

Bonus video