• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2022

10:56

ZAPADNI MEDIJI HOĆE DA CRKNU OD MUKE! Novak ima magični napitak, NEĆE da otkrije TAJNU! Upozoravaju Kirjosa!

reuters

Tenis

ZAPADNI MEDIJI HOĆE DA CRKNU OD MUKE! Novak ima magični napitak, NEĆE da otkrije TAJNU! Upozoravaju Kirjosa!

Podeli vest

Novak Đoković će od 15 časova po osmi put igrati u finalu Vimbldona, protiv Nika Kirjosa juri sedmi trofej u Londonu

Danima se priča o tome šta je Novak Đoković pio tokom meča  protiv Tima van Rajthovena u četvrtom kolu Vimbldon. Naš as je pred finale rekao da je to čarobni napitak, te da će svi u8skoro saznati o čemu se radi. 

Čarobni napitak

Napitak je tema i pred finale Novaka Đokovića i Nika Kirjosa. a  italijanska "Republika" zapitala se šta je "magična" supstanca koja mu je omogućila da osvoji Vimbldon.

- Srbin je popio i inhalirao to iz boce nekoliko puta kada se menjala strana. Misteriozno je rekao "posle finala ćete znati šta je unutra" i odmah nam je zagolicao maštu -  navodi "Republika".

Foto: printscreen

Novak Đoković zbunio ceo svet

Malo popije, malo inhalira. Uvek je sa tom bočicom kada se menja strana, tretira je kao objekat obožavanja. Stvari idu loše? Dovoljan je jedan gutljaj. Đoković je imao više hendikepa od starta Vimbldona, ali najteže mu je bilo kada je bio dva seta u zaostatku protiv Janika Sinera. Ali nije brinuo jer postoji ono što je Srbin u šali nazvao "magični napitak". Ali nije nam otkrio šta je unutra, naprotiv, ostavio je misteriju pred novinarima - piše italijanski list.

Foto: reuters

 

 

Ne smiruju se svetski mediji i neće dok ne otkriju Novakovu tajnu i šta pije tokom meča. Prema "Telegrafu" to bi mogao da bude izotonski prah.

- To je supstanca koja brzo nadoknađuje ugljene hidrate i čuva visoke nivoe energije u raznim fazama meča. Može da se uzima rastvorena u vodi ili direktno kao prah. Neka se Kirjos čuva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija