• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2022

09:37

NAJNOVIJA INFORMACIJA, OTKAŽITE SVE PLANOVE! Novak i Nik u 15 časova izlaze na teren, evo gde možete da gledate TV prenos!

reuters

Tenis

NAJNOVIJA INFORMACIJA, OTKAŽITE SVE PLANOVE! Novak i Nik u 15 časova izlaze na teren, evo gde možete da gledate TV prenos!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković boriće se za 21. grend slem u karijeri protiv Nika Kirjosa iz Australije (15.00, RTS 1, SKA1)


Meč počinje od 15.00 časova na Centralniom terenu pred 15.000 navijala, a sjajna vest za sve je da je obezbeđen direktan prenos na dve televizije - RTS 1 i Sport Klub 1.

Naš teniser igraće osmi put u finalu Vimbldona koji je osvajao šest puta. Sa druge strane, njegov rival Nik Kirjos prvi put će učestvovati u finalu grend slema.  Đoković je u Londonu trofeje osvajao 2011, 2014, 2015, 2018, 2019. i 2021. godine i ukoliko osvoji četvrti naslov u nizu, a sedmi u karijeri, izjednačiće se sa Pitom Samprasom koji je sedam puta bio najbolji na Vimbldonu.

S druge strane, Nik Kirjos će igrati za prvu grend slem titulu u karijeri.  Đoković i Kirjos su igrali do sada dva puta i oba puta je pobedio upravo Australijanac i to bez izgubljenog seta. Prvi put se to desilo na turniru u Akapulku 2017. godine (7:6, 7:5), a potom i na Indijan Velsu u osmini finala (6:4, 7:6). 

Foto: reuters

Novak Đoković nadomak 21. grend slema

- Finale Grend Slema je različito od svega. Poslednji dan turnira je vrhunac vrednog rada da bi se došlo do tog trenutka, i oseća se pritisak i uzbuđenje – sve odjednom. Tada me ljudi obično ostavljaju samog, nemamo previše komunikacije tih dana – i nastojim da tada budem u svojoj zoni, sa mirom u svojoj glavi - kazao je pred finale Novak Đoković.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija