• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2022

09:08

BOLESNICI! LUDILU NEMA KRAJA! Navijač napao Đokovića!

printscreen

Tenis

BOLESNICI! LUDILU NEMA KRAJA! Navijač napao Đokovića!

Podeli vest

Novak Đoković se plasirao u polufinale Vimbldona posle spektakularnog preokreta u meču sa Janikom Sinerom, vratio se posle 0:2, a onda su ga bolesnici napali na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama se posle meča pojavio snimak zbog kojeg pojedinci insinuiraju na varanje Novaka Đokovića. Šta je razlog? Flašica!

Navijač napao Novaka

Jedan teoretičar zavere javio se kada je video da Novak nešto pije iz bele flašice i to tokom meča protiv Tima van Rajthovena u četvrtom kolu Vimbldona, a ne tokom duela sa Janikom Sinerom.

Treći teniser sveta bio je u kadri tokom jedne pauze. Đoković je držao flašicu u ruci i pitao  nekoga iz svog tima da li je potrebno u tom trenutku da je koristi, što je zatim i učinio kad je dobio odobrenje.

Foto: reuters

Novak Đoković se plasirao u polufinale Vimbldone i ućutkao kritičare

- Veoma bih voleo da znam šta je bilo u ovoj flašici. Sigurno nije bila tečnost i on je gestikulirao ka svom treneru pre nego što je udahnuo nešto iz nje. Vrlo čudno - napisao je jedan korisnik Tvitera.

Naravno, usijale su se društvene mreže posle ovoga, ljudi nisu mogli da veruju da je neko u stanju da smisli ovakvu priču. Da Novak Đoković, jedan od najboljih u istoriji tenisa, radi nešto što ne bi smeo na Centralnom terenu Vimbldona, pred očima čitavog sveta.

Ludilo se zaista otelo kontroli!

 

Podsećamo, Novak Đoković će se za finale Vimbldona boriti sa ljubimcem domaćin navijača Kameronom Norijem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Nije ništa udahnuo, već je pio i istiskao sadržaj flašice.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17