Autor: Informer.rs

21.11.2022.

10:04

Foto: printscreen

Sport

AAAAAAA... LUDNICA U TORINU, NOLE UPAO U SVLAČIONICU! Urlik, pa ludo slavlje sa Jelenom, dečicom, timom...(VIDEO)

U finalu je Novak Đoković pobedio Kaspera Ruda sa 2:0, po setovima 7:5, 6:3. Posle slavlja na terenu, Nole je uzao trofej i upao u svlačionicu.

Tamo su ga čekali svi članovi tima, kao i Stefan i Tara, a zaorio se i karakterističan Novakov urlik. Potom im se pridružila Jelena, koja je sa suprugom proslavila veliki uspeh, pa su zajedno poskakivali... 

Pogledajte! 

Đokovića su potom kamere uhvatile u zagrljaju sa Zlatanom Ibrahovićem, gde su razmenili i nekoliko reči na srpskom. Naš as se oglasio i na društvenim mrežama.

- Mojoj ženi i deci, porodici, timu, sponzorima, fanovima, svakom ko je bio uz mene u ovoj godini. Putovanje je bilo pravi izazov, ali smo ga pregurali zajedno. Veoma sam zahvalan za svu podršku, ali i za ovaj momenat. Hvala svima iz dubine srca - napisao je Novak.

Informer

 

Đoković je stigao do šestog trofeja na završnim turnirima, prvog posle sedam godina, čime je izjednačio rekord Švajcarca Rodžera Federera. Naš as je sa 35 godina postao i najstariji šampion ovog takmičenja. To nije sve, Novaku je pripala i bogata nagrada - 4.740.300 dolara. 

Informer

 

To do sada nije viđeno u tenisu, kada je pojedinačni turnir u pitanju. Novak je u Torinu ostvario svih pet pobeda. Padali su Stefanos Cicipas, Andrej Rubljov, Danil Medvedev, Tejlor Fric i Kasper Rud. Nole je u Torinu prešao granicu od 160 miliona dolara zarađenih od turnira, trenutno je na 164,691,308. Najbolji srpski sportista svih vremena je prvi probio borjku od 100.000.000 dolara, pa nastavio da podiže lestvicu, ako bude igrao još dve, tri godine, možda ni suma od 200.000.000 zelenih novčanica nije nedostižna. 

Bonus video