Autor: Informer.rs

04.01.2023.

13:11

Foto:

Sport

RAZBESNELI SU ĐOKOVIĆA, SAD ĆE DA PLATE! Vilander objasnio svetu šta čeka Novakove rivale u Melburnu!

Australijanci prošle sezone nisu dozvolili Novaku da se takmiči u Melburnu jer nije vakcinisan, potom su ga deportovali, a dobio je i zabranu ulaska u zemlju tri godine, koja je ukinuta pre nekoliko meseci

Đoković se za prvi grend slem sprema na turniru u Adelejdu, a navijači su ga sjajno dočekali, pa ne bi trebalo da bude drugačije ni u Melburnu.

- Mislim da će Novaka lepo dočekati na svim mestima na kojima nije mogao da igra prošle sezone – rekao je Vilander, koji je upozorio sve Novakove rivale: 

Informer

 

Mislim da nikada nismo videli gladnijeg tenisera u smislu želje da se osveti ili da dobije mečeve. Mislim da niko nikada nije bio gladniji nego što će Novak biti.

Informer

 

Nema dilemu Šveđanin, veruje da Đoković ima najviše šansi da podigne titulu u Melburnu. Naš će juriti deseti trofej na Australijan openu.

- Mislim da je Novak favorit broj jedan u Melburnu iz mnogo razloga. Mislim, očigledno, jedan razlog je to što je osvojio Australijan open devet puta. Podloga je savršena za njega. U Australiji ne budu svi igrači 100 odsto spremni. Neki su veoma spremni, neki nisu spremni, a on je uvek donekle spreman. Donekle spreman za njega znači da je spreman taman koliko treba.

Bonus video