• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2023

08:35

NESTVARNE SCENE U AUSTRALIJI! Prvo ga hapsili i pljuvali, a pogledajte šta su sad priredili Novaku! (VIDEO/FOTO)

Tanjug

Tenis

NESTVARNE SCENE U AUSTRALIJI! Prvo ga hapsili i pljuvali, a pogledajte šta su sad priredili Novaku! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković poražen je na startu takmičenja u dubl konkurenciji na turniru u Adelejdu, gde je igrao sa Vasekom Pospišilom, ali se naš as sjajno zabavio, a navijači su mu priredili spektakularan doček

Srbin i Kanađanin su igrali protiv para Tomislav Brkić (Bosna i Hercegovina), Gonzalo Eskobar (Ekvador) rezultatom 4:6, 6:3, 10:5.

Đoković se vratio u Australiju nakon drame i sramote domaćina početkom prošle sezone. Novaku su tada uzeli vizu po dolasku u Melburn, a potom desetak dana maltretirali, držali ga u hoteli za migranite, a onda deportovali. Novak je automatski dobio zabranu ulaska u Australiju na tri godine, ali ta odluka je poništena krajem 2022. godine.

 

Foto: Tanjug

 

Australijanci su sada sjajno dočekali Novaka posle skandala i hapšenja. Okupio se veliki broj navijača i pored toga što je igrao dubl meč. Čak je stadion bio mali za sve one koji su želeli da vide našeg asa.

Po onome što smo videli, Australija je spremna da ove godine navija za Novaka. Biće krcate tribine u Melburnu kada naš as bude igrao.

 

 

Nole je bio odlično raspoložen i sjano se zabavljao na terenu, mada se na kraju nije radovao, ali nema sumnje da je bio zadovoljan i pored poraza.

 

 

 

 

 

 

 

 

Takođe, Novak se odlično zabavlja u Australiji, vidi se i po fotografijama na kojima igra fudbal.

 

Novak Đoković će u noći između ponedeljka i utorka (03.00) početi takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji u Adelejdu, a prvi rival će mu biti Francuz Konstant Lestjen.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 1 godinu

Da da da sve se vidi na fotografijama i video klipu koji traje cetiri sekunde?! Hahaha koji ste vi moroni!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija