• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2023

12:19

OVACIJE ZA ĐOKOVIĆA I PORUKA KOJA JE UĆUTKALA MRZITELJE! Ovako su ga dočekali navijači, ludnica... Poznato kada Novak prvi put izlazi na teren u 2023!

reuters

Tenis

OVACIJE ZA ĐOKOVIĆA I PORUKA KOJA JE UĆUTKALA MRZITELJE! Ovako su ga dočekali navijači, ludnica... Poznato kada Novak prvi put izlazi na teren u 2023!

Podeli vest

Novak Đoković će prvi put na teren u 2023. godini izaći na turniru u Adelejdu

Naš as će takmičiti i u dublu! Đoković i Pospišil će prvi meč na turniru odigrati protiv Tomislava Brkića iz Bosne i Hercegovine i Gonzala Eskobara sa Ekvadora, u noći između nedelje i ponedeljka. Naime, oni će na teren po završetku susreta singl konkurencije između drugog tenisera iz Srbije, Miomira Kecmanovića, koji će odmeriti snage sa Kristoferom O’Konelom, domaćim teniserom. 

Novak će u na teren izaći i u noći između ponedeljka i utorka u singl konkurenciji, prvi protivnik našem teniseru biće Francuz Konstan Lestijen, 65. igrač na svetu.

Đoković je prvi nosilac na turnir. Lestijen do sada nije osvojio niti jednu titulu u karijeri, a najbolji rang mu je bilo 61. mesto. Ako savlada Lestjena, Đoković će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz meča Tompson (Australija) - Alis (Francuska).

Foto: reuters

 

Navijači su našeg asa na treningu u Adelejdu dočekali ovacijama i aplauzima, nema sumnje da će biti pravi spektakl kada počne takmičenje.

Imali su navijači i posebnu poruku za našeg asa, da je najbolji ikada. Pored mnogobrojnih zastava, šalova i majica obojenih u boje države Srbije jedan transparent nije mogao da se ne primeti. Na njemu je velikim slovima pisalo:

- Svidelo se to vama ili ne Đoković je najveći svih vremena!

 

 

 

 

Novak Đoković je stigao u Australiju nakon prave torture koju je prošao početkom prošle godine. Naš teniser nije mogao da igra u Melburnu i da brani trofej jer su mu uzeli vizu, bio je zatvoren poput kriminalca u hotelu, a potom deportovan. 

Nova vlast je ipak dozvolila Novaku da 2023. godine igra na turniruma u Australiji. Nole je ovog puta u tajnosti u utorak tokom dana stigao u Adelejd, gde će se zagrevati za prvi grend slem u sezoni.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)
Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)

Operativci kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. S. (26), zaposlenu u jednom privrednom društvu za proizvodnju digitalnih igara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, kao i P. S. (26) i D. S. (26) koji se terete za isto delo u pomaganju.

02.07.2024

08:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija