• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2022

13:20

DRAMATIČNA PROMENA! Napustio je Đokovića, više nije deo tima našeg tenisera!

reuters

Tenis

DRAMATIČNA PROMENA! Napustio je Đokovića, više nije deo tima našeg tenisera!

Podeli vest

Promene u timu Novaka Đokovića! Ulises Badio više neće biti fizioterapeut našeg najboljeg tenisera

Umesto Argentinca sa Novakom Đokovićem će raditi Klaudio Cimalja, prenosi Sportklub. Badio je s Đokovićem počeo da radi u maju 2017. godine, prvobitno je delio zaduženja sa Miljanom Amanovićem.

Argentinca su obožavali i navijači našeg tenisera, ali dve strane sad nisu postigle dogovor o nastavku saradnje. Njegov naslednik, po svemu sudeći, jeste Italijan Klaudio Cimalja, koji je viđen sa Đokovićem na prvom treningu u Adelejdu. Profesor na akademiji za osteopatiju u Torinu i fizioterapeut, Cimalja je do skoro sarađivao sa Brendonom Nakašimom, a bio je i u timovima Miloša Raonića i Janika Sinera. Autor je knjige „Sportska masaža i komplementarne tehnike“.

Foto: Instagram/Novak Đoković

Novak Đoković i Ulises Badio

Inače, Badio je preporodio Đokovića pre dve godine u Australiji za 48 sati. Tada se Novak povredio u meču trećeg kola sa Tejlorom Fricom i na putu do trofeja više nije trenirao, vreme je provodio na terapijama.

- Uli je pre svega izuzetna osoba. Mnogo je dobar čovek i način na koji se ophodi prema drugima stvarno je impresivan – svima se javlja, donosi čokoladice i poklone ATP fizioterapeutima, čuvarima. Sa svima se lepo pozdravi i po svemu tome se vidi kakav je on čovek  - govorio je Đoković.

Đoković će u Adelejdu igrati prvi turnir u sezoni već od naredne nedelje, a potom se seli u Melburn, gde će od 16. januara pokušati da dođe do desete titule na Australijan openu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 1 godinu

E ovo je zaista loša i zabrinjavajuća vest ... Imajući u vidu da je Raonić praktično završio karijeru pre vremena baš zbog povreda govori dosta i o stručnosti onoga ko je radio sa njim kao fizio a i Janik Sinner vrlo često kuburi sa povredama tako da se bojim da je taj italijan baš loš izbor. Nadam se da će me vreme pred nama demantovati ali ozbiljno sumnjam ...

sledeća vest

Vesti

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji
Društvo

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji

Kroz projekat Lokalnog investicionog razvoja (LIID) svih 145 opština i gradova u Srbiji dobiće ukupno 265 miliona evra bespovtatne pomoći za projekte u tim lokalnim samoupravama, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kaže da su lokalni projekti podjednako važni kao i auto-putevi i pruge, jer podižu kvalitet i komfor života ljudi u mestima u kojima žive.

04.07.2024

10:22

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija