Autor: Informer.rs

17.01.2023.

15:15

Foto: reuters

Sport

MAREJ O BACANJU SA VEŠTAČKIM KUKOM! Britanac OTKRIO šta je PRESUDILO protiv Italijana!

Svojevremeno prvi teniser sveta (17. novembar 2016.) uspeo je u maratonskom okršaju, posle velike drame, da eliminiše 14. igrača ATP liste i 13. kosturaša u Melburnu Italijana Beretinija.

Spektakl koji je trajao 4 sata i 49 minuta, završen je trijumfom Britanca, koji je bio prezadovoljan trijumfom:

- Sav taj rad koji sam uložio isplatio se, imao sam sreće na meč loptu - rekao je Endi.

Na pitanje šta je razmišljao prilikom "spašavanja duela" i kod svoje prilike u taj-brejku da reši susret u svoju korist, nekada dvostruki uzastopni šampion Olimpijskih igara kaže:

- Postao sam neverovatno smiren na kraju, dosta dobar start u taj-brejku mi je pomogao. Vratio sam se riternu, uspeo sam da vratim nekoliko puta, preuzeo sam inciijativu kada god sam mogao. Na kraju on je odigrao jako loš udarac na meč loptu, servirao sam hladnokrvno, ne znam kako je na kraju odnos bio u poenima, ali je bilo tesno. Pogledao sam kako je Beretini zakucao loptu u mrežu na njegovu meč loptu.

Informer

 

U jednoj situaciji, britanski teniser je se poput golmana bacio na teren, pa je otkrio da li je to učinio na betonu prvi put otkako mu je ugrađen veštački kuk.

- Da, saznaću večeras kako će mi biti. Trebalo je da pogodim taj volej, videćemo kako će biti večeras i sutra - istakao je Endi Marej.