Autor: Informer.rs

24.01.2023.

07:00

Foto: reuters

Sport

LEGENDA U NEVERICI! "Đoković ga je uništio, nepobediv je! Šta li je Rubljov mislio?"

Novak Đoković je u tri seta i sa pola snage razbio Aleksa de Minora u osmini finala Australijan opena, a Mats Vilander bio je  opčinjen Srbinom. 

Često Vilander menja mišljenje o Đokoviću, ali sad je skoro ostao bez teksta. 

- Ovo je neverovatno kako je igrao. Drugi servis jači od prvog, pa kako veruje u sebe.... Nije mu dao da udari lopticu, izgledao je nepobedivo u ovom trenutku. Pitam se šta li je Rubljov mislio dok je gledao ovaj meč? - kazao je Vilander posle pobede našeg tenisera. 

Informer

Informer

 

Đoković ima 36 godina, a igrao kao da ima bar pet godina manje. Došao do  čak 54. četvrtfinala na grend slemovima, samo još četiri mu fale da sruši Federera.

- Ovo je bila jasna poruka. Videli smo da je bilo dosta ispadanja favorita, a Đoković je čist favorit. Bilo je mnogo pitanja oko povrede, ali sada je izašao i uništio ljubimca publike. Bio je predobar i apsolutni je favorit do kraja turnira. Kao da je trening u pitanju! 

Informer

Navijači Novaka Đokovića u Australiji

Novak Đoković u četvrtfinalu igra protiv Andreja Rubljova protiv koga vodi 2:1 u međudobnim mečevima.

- On je konstatno u Top 10. Sjajno igra, pogotovo servis i forhend iz ćoška. Eksplozivan je igrač. Nadam se da će biti kao danas sa De Minorom - poručio je Novak posle duela sa Australijancem.

Bonus video