Autor: Informer.rs

25.01.2023.

10:30

Foto: printscreen

Sport

CICI, IZVINI, ALI LEPA AUSTRALIJANKA VOLI NOVAKA! Grk odlepio za lepoticom, a kada vidi ovu FOTKU...

Nažalost, moraćemo da ga razočaramo! Seksi Australijanka ipak voli Novaka Đokovića. Pre desetak godina lepa plavuša se slikala u društvu za Novakom i bila je vidno uzbuđenja. Pogledajte!

Neće biti svejedno Cicipasu kada bide video ovu fotku. Novak mu je potencijlani rival u finalu  AO, a vodi protiv njega u međusobnim susretima 10:2, a sad još i lepa Margo...

- Australija je sjajna zemlja. Sviđa mi se puno stvari o ovoj zemlji. Zapravo, jedna od mojih omiljenih glumica je upravo iz Australije - Margo Robi -  rekao je Grk. 

Informer

Stefanos pozvao Margo da ga gleda u Melburnu


Odmah ga je Kurijer pitao da li to ima predlog za glumicu.

- O da, voleo bih da je vidim na tribinama, jednog dana! - odgovorio je Grk, koji je možda posle ovoga ostao bez devojke, u dugogodišnji je vezi sa Teodorom Petalas, pa je pitanje kako je reagovala na ovaj javni izliv emocija njenog dečka. 

Nije na domet pomenuti da je Novak dobio devet mečeva u nizu protiv Cicipasa, čak četiri puta tokom 2022. godine, u Rimu, Parizu, Astani i na završnom mastersu u Torinu.

Informer

Stefanos Cicipas

Cicipasu je ovo peto grend slem polufinale, Novak je već bio koban za Rusa na grend slomovima. U polufinalu Rolan Garosu 2020. godine, kao i godinu dana kasnije u jedinom grend sklem finalu grčkog tenisera. Tada je Cicipas vodio sa 7:6, 6:2, ali je Srbin preokretnuo, dobio tri naredna seta 6:3, 6:2, 6:4 i trijumfovao. Cici verovatno još ima noćne more od tog meča. 

Bonus video