• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2023

15:05

OPA! Cicipas  POCRVENEO i javno PRIZNAO koga bi voleo da vidi na tribinama u Melburnu! (VIDEO)

printscreen

Tenis

OPA! Cicipas POCRVENEO i javno PRIZNAO koga bi voleo da vidi na tribinama u Melburnu! (VIDEO)

Podeli vest

Stefanos Cicipas plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je u tri seta savladao Jiržija Lehečku sa 6:3, 7:6, 6:4. Nakon meča, Grk je nasmejao publiku i otrkio koja prelepa glumica je poželjna na tribinama u Melburnu

Stefanos Cicipas se sa lakoćom plasirao u polufinale Australijan opena, a onda je iznenadio voditelja i publiku kada je pomenuo atraktivnu australijsku glumicu, Margo Robi.

Cicipas je posle jednog pitanja rekao Džimu Kurijeru da je prelepa Australijanka jedna od njegovih omiljenih glumica, a potom joj je poslao poziv, očigledno u nadi da će ga prihvatiti! 

 

 

- Jedna od mojih omiljenih glumica je iz Australije, to je Margo Robi. Bilo bi lepo kada bismo je videli ovde - rekao je Cicipas, posle čega se malo zacrveneo, ali je stiglo novo pitanje Kurijera:

- Da li ti to zvanično šalješ pozivnicu Margo Robi? Želim da budem potpuno jasan - rekao je legendarni teniser.

- Apsolutno- rekao je Cicipas!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija