Autor: Informer.rs

14.02.2023.

12:00

Foto: Reuters

Sport

PRETE MI SMRĆU! Teniserka koja se odrekla Rusije optužuje Novakove navijače!

Ruskinja je pre nekoliko dana otvoreno prozivala Novaka Đokovića zbog povrede tokom Australijan opena, iako je čak i direktor Australijan opena Kreg Tajli potvrdio da je srpski teniser imao rupturu zadnje lože.

- Imam pukotinu od tri centimetra u zadnjoj loži i istraživala sam malo… Trebalo bi da budem u redu do sutra - rekla je ironično Rodionova, aludirajući na povredu prvog tenisera sveta.

Potom se našla na udaru navijača prvog tenisera sveta na društvenim mrežama, jer ismeva njegovu povredu. Rodionova kaže da je Novakovi fanovi sad prete smrću.

- Ne znam zašto dobijam pretnje smrću od Novakovih navijača. Neki misle da sam se šalila. Pucanje mišića nije šala, ljudi zbog toga završe u bolnici, danima ne mogu da hodaju. Neki mogu da osvoje grend slem, a mi ostali moramo na pauzu. Pretpostavljam da niste pristalice vakcina, ali sam sigurna da će vakcinacija protiv besnila uraditi čuda -  nastavila je Rodionova sa provokacijama, prneosi "championat.com".

Informer

Novak Đoković je igrao povređen na Australijan openu

Đoković se povredio još na turniru u Adelejdu, koji je osvojio uoči prvog grend slema u sezoni,  nije čak ni trenirao tokom slobodnih dana, ali je stisnuo zube, i na kraju osvojio 22. grend slem u karijeri. Ko je hteo, video je da Novak tokom prve nedelje takmičenja nije ličio na sebe, loše se kretao, mučio se, ali nakon dolaska doktorke Marijane Kovačević, povreda je nestala kao rukom odnešena. To se jasno videlo protiv Aleksa de Minora, a onda je naš as sa terena "pomeo" Andreja Rubljova, Tomija Pola i Stefanosa Cicipasau finalu.

Hejteri su jedva dočekali da kažu da Novak lažira povredu, pa su brzo dobili odgovor. Novak je posle jednog meča bio toliko besan da je rekao da će možda pokazati snimke koji sve dokazuju. Da je Novak Đoković igrao povređen potvrdio je direktor Australijan opena, Kreg Tajli.

Informer

Arina Rodionova prozivala Novaka Đokovića

Mnogi izazovi su oko Novaka zbog toga što dobija lošu reputaciju. Ali, na kraju krajeva, mislim da niko ne može da dovede u pitanje njegov atletizam - Imao je pukotinu od tri centimetara u zadnjoj loži. Apsolutno, video sam snimke, doktori će reći istinu. Bilo je mnogo spekulacija o tome da li je istina ili nije, teško je poverovati da neko može tako nešto da radi sa ovom vrstom povreda. On je neverovatan, osio se sa tim ekstremno profesionalno - rekao je Tajli pre nekoliko dana.