Autor: Informer.rs

03.12.2023.

09:55

Foto: printscreen

Sport

Poljubac koji je obišao svet! Hamad sa majkom slavio titulu (VIDEO)

Hamad Međedović je u finalu ATP Next Gen turnira u Džedi savladao Artura Fisa iz Francuske (3:4, 4:1, 4:2, 3:4. 4:1), koji je inače trenutno 37. na rang listi.

Veliki uspeh srpski teniser proslavio je sa majkom Nerminom. Ništa lepše i emotivnije danas nećete videti. Čim je podigao trofej Hamad je odmah pozvao svoju majku da mu se pridruži. Snimak na kom mu ona čestita postao je hit na društvenim mrežama.

Najtalentovaniji srpski teniser šokirao je konkurenciju u Džedi, jer je kao šesti nosilac osvojio turnir na kojem su učestvovali teniseri do 21 godine. Pobedio je svih pet mečeva i najavio da ćemo ga u narednoj sezoni gledati na velikoj pozornici. Dokazao je da će biti dostojan naslednik Novaka Đokovića. 

Informer

- Zaista je sjajno, mnogo znači svima u Srbiji to što je Novak osvojio završni master, ja sam osvojio ovaj 'Nekst gen', srećan sam da bar na neki način idem njegovim stopama. Ovo je zaista poseban osećaj, i dalje ne mogu da verujem - rekao je mladi teniser. 



Inače, ovaj turnir je Stefanis Cicipas osvojio 2018, naredne godine je najbolji bio Janik Siner, a potom 2021. Karlos Alkaraz. Takođe, Hamad je osvojio najveću titulu u karijeri, ali i zaradio čak 514.000 američkih dolara.