• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

02.12.2023

23:12

Kakva čast za Hamada! Sija Novi Pazar, slavi se titula! (FOTO/VIDEO)

profimedia

Tenis

Kakva čast za Hamada! Sija Novi Pazar, slavi se titula! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Momak iz Novog Pazara Hamad Međedović savladao je Artura Fisa u finalu "Next Gen" turnira u Džeti i poneo titulu najboljeg mladog tenisera na planeti, a njegov Novi Pazar proslavio je to na spektakularan način!

 

Foto: informer.rs

 

Međedović je do finala stigao bez poraza. Srpski teniser redom je brisao sve rivale, a tako je bilo i u današnjem finalu. Ruku na srce, Fis je zadao najviše problema Međedoviću budući da je meč rešen tek nakon pet setova - 3:2 (3:4, 4:1, 4:2, 3:4, 4:1)!

 

Čim je meč završen, u Novom Pazaru je počelo slavlje. Kako javlja naša dopisnica, uz ekskluzivne snimke koji možete da vidite ispod, slavi se na ulicama njegovog rodnog grada.

Sjajan vatromet i bakljada nisu izostali, a nekoliko stotina ljudi, kako mlađih tako i starijih, nije skrivalo koliko je ponosno na sugrađanina.

Srpski teniser je ovim trijumfom potvrdio da će naredne godine imati šta da kaže na najvećim tirnirima, ali i da je pitanje vremena kada će ući u TOP 100 na svetu.

Njegov današnji rival Artur Fis zajedno je sa Karlosom Alkarazom proglašen za predvodinka "novog talasa", a zanimljivo da je Francuz 37. na ATP listi. Čak 70 mesta bolje rangiran od Međedovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija