Autor: Informer.rs

04.02.2024.

13:21

Foto: EPA-EFE/MAST IRHAM

Sport

Isplivale fotke! Pogledajte gde se Đoković odmara!

Prvi teniser sveta tokom februara neće igrati tenis, a trenutno je na odmoru sa porodicom i to na severu Italije, u pokrajini Južni Tirol.

U subotu su doputovali u Bolcano, a očekuje se da u narednim danima borave u okolini poznatog skijališta Val Gardena. Đoković je i 2020. godine zimovao na ovoj destinaciji, dobro se proveo i  opet se vratio u Italiju. Pokušao je verovatno da pobegne od javnosti, želi da se izoluje sa porodicom i uživa, ali neće mu ići baš lako.

Novaka prepoznaju na svakom koraku, pa će brzo privući pažnju fanova u Val Gardeni. Već na aerodromu su ga navijači videli, pa su iskoristili situaciju da dobiju autogram i slefi sa najboljim teniserom ikada. Mediji prenose da je stigao privatnim avionom, a nije poznato koliko će biti u Italiji. 

Inače, Srbina je sa Australijan opena u polufinalu eliminisao Janik Siner, a sad je on ne njegovoj teritoriji.

Informer

Đoković je petostruki šampion u Kaliforniji, ali poslednji put slavio je još davne 2016. godine. Turnir u Indijan Velsu na programu je od 3. do 17. marta. Naš teniser nije igrao minule godine zbog korona virusa i strogih pravila oko ulaska u SAD, nije mogao da uđe u Ameriku jer nije vakcinisan. Sad će se boriti za 41. masters trofej u karijeri, a potom će imati priliku da igra i u Majami.