26.02.2024.

07:47

Foto: printscreen

Sport

Neverovatna scena usred Amerike! Novak i Divac zajedno gledali Srbina i Mesija (VIDEO)

Inter i Galaksi su odigrali 1:1, iako je ekipa iz Los Anđelesa vodila do 92. minuta golom našeg napadača Dejana Joveljića. Nažalost, Inter je spasio Mesi pogotkom u finišu meča.

Novak je sa Divcem i sinom Stefanom sa tribina gledao majstorije Mesija i Joveljića, a Argentinac je sprečio Srbe da se raduju posle utakmice. Ali ne sumnjamo da je naš as uživao, družio se sa navijačima koji su ga opsedali, tražili autogram i slefi.

Što se meča tiče, Riki Puđ promašio je penal u 13. minutu za vođstvo domaćina, ali je ti ispravio Dejan u 75. minutu. Delgado je u pravo vreme video Srbina, uposlio ga, a njemu nije bilo teško da smestim loptu u mrežu. Ipak, nekoliko minuta pre kraja utakmice proradila je nekadašnja "veza" iz Barselone. Đordi Alba je poslužio Lea, koji je prvim golom u sezoni postavio konačan rezultat - 1:1.

Srbin je inače u Amerku stigao istim letom sa Rafaelom Nadalom, a na Instagramu je otkrio navijačima da je tokom odmora uživao u skijanju i da je spreman za izazove koji ga čekaju u nastavku sezone, prvo idu mastersi u Indijan Velsu i Majamiju, pa sezona na šljaci i Rolan Garos i Olimpijske igre.