Autor: S. M.

25.03.2024.

14:51

Foto: Instagram

Sport

Zavisna od seksa!? Prelepa brineta konačno otkrila istinu o vezi sa teniserom (FOTO GALERIJA)

Beretini i Sata bili su u vezi godinu dana, a ona je stalno trpela kritike novinara koji su je optuživali da mu upropašćava karijeru.

Podsećali su i da za nju kruže glasine da je zavisna od seksa, a zgodna Italijanka je sada konačno progovorila i navela da joj nije bilo lako da sve to sluša.

- Zavisna od seksa? Čak i da jesam, kako oni to mogu da znaju... Žao mi je što pričam na televiziji o osetljivim temama, ali imam odgovornost kao majka i zbog svih žena koje se osećaju krivim kada ništa nisu uradile. Još dok sam bila sa Boatengom optuživali su me kad god nešto loše uradi na terenu. Mislim da sam normalna žena, sve to što se pisalo je teško psihičko nasilje, koje je jednako ozbiljno kao i fizičko. Patila sam, najteže mi je što moj sin može da pročita tako nešto. Mesecima sam ćutala i patila - rekla je Sata.

Svaki njen bivši dečko bio je slavna ličnost. Bila je sa čuvenim fudbalerom Kristijanom Vijerijem, a i braku sa Kevinom Princom Boatengom, sa kojim ima sina. O njoj se najviše pričalo 2011. kada je navodno imala aferu sa legendarnim NBA košarkašem Kobijem Brajantom.