• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

20.02.2024

15:52

Beretini šokirao objavom: Melisa i ja više nismo zajedno

profimedia

Showtime

Beretini šokirao objavom: Melisa i ja više nismo zajedno

Podeli vest

Melisa i ja nismo više zajedno, objavio je italijanski teniser Mateo Beretini. Par koji je izazivao mnogo pažnje tokom proteklih godinu dana, rešio je da stavi tačku na svoju vezu.

Vest je prilično iznenađujuća, jer su provodili dosta vremena zajedno. Bili su skupa za Božić, a atraktivna voditeljka pratila ga je na putovanju u Australiju, kada je trebalo da učestvuje na grend slemu u Sidneju.

Beretini je održao konferenciju preko jedne internet aplikacije i tu je podelio veliku vest.

Foto: EPA

 

- Melisa Sata i ja više nismo zajedno. Ono što mogu da kažem je da smo imali lepu, intenzivnu vezu i imamo veliko poštovanje jedno prema drugom. Dalje od ovog neću govoriti, jer ne volim sa javnošću da delim svoj privatni život - rekao je Beretini.

U proteklom periodu Italijan je imao uspone i padove na profesionalnom planu, što je pojačalo njegovu nervozu. Moguće je da je i to doprinelo krahu veze. Ipak, on je ostao nedorečen, insistirajući da se ništa krupno nije dogodilo.

- Ništa posebno se nije dogodilo. Zahvalan sam na periodu koji smo živeli zajedno, uprkos svim poteškoćama sa kojima smo se susreli. Želim i navijačima da zahvalim na poštovanju i strpljenju koje ste mi ukazali tokom meseci u kojima nisam igrao. Uskoro se vraćam na teren, uzeo sam vremena koliko mi je potrebno da se u potpunosti oporavim i spreman dočekam nove izazove - zaključio je Beretini.

Foto: Profimedia

 

Melisa je od svog bivšeg dečka starija deset godina i kad god je on bio u igračkoj krizi, mnogi su je krivili da je do nje. Bio ju je glas da je volela svoje partnere da forsira da imaju se*s ponekad i češće nego štop oni sami to žele, a taj njen hobi nije zaobišao ni Beretinija. 

Govoreći nedavno o trenutku kada su se upoznali, Melisa je otkrila da su se odmah dopali jedno drugom

- Kada sam prvi put srela Matea, bilo je to na odmoru, na večeri sa zajedničkim prijateljima. Odmah smo počeli da flertujemo, ali nijedno od nas dvoje nije očekivalo da to preraste u nešto ozbiljnije. Pogodilo me je kao grom iz vedra neba. Ko zna, možda stvari bolje funkcionišu kada se tako dese. Nije preterano ljbomoran, jer mu ne dajem povoda. Uglavnom se oblačim sportski. Ipak, kad izlazim sa njim, umem da nosim i uske pantalon, kao i košulje ispod kojih se nazire recimo čipkasti grudnjak - opisala je Melisa u pomenutom intervjuu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija