• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2023

12:17

Noletov rival otkrio: Depresija me je obuzela, nije bilo izlaza!

Tanjug

Tenis

Noletov rival otkrio: Depresija me je obuzela, nije bilo izlaza!

Podeli vest

Najbolji svetski teniseri sve češće govore o značaju mentalnog zdravlja, a sada se oglasio i najveći zavodnik među njima.

Italijanski teniser Mateo Beretini bio je u kanalu duže vreme i nikako nije mogao da pronađe pravu formu nakon povratka sa pauze zbog povrede.

Na Vimbldonu prošlog meseca je konačno progirao i vezao nekoliko pobeda.

Stigao je do 4. kola, gde ga je potom eliminisao favorizovani Karlos Alkaraz koji je i osvojio titulu.

Međutim, na putu ka vezanim pobedama prošao je kroz pakao jer su ga obuzele mraćne misli i depresija.

Bio je nemoćan jer ga telo nije slušao i borio se sa povredama, zbog čega se suočio i sa psihičkim problemima.

- Izgledalo je da tami nema kraja. Obuzima te jer umesto da staneš i uhvatiš dah, kopaš sebi rupu sve dublje. Osećao sam se deziorjentisano, neprijatno. Činilo mi se nepravednim da zbog nečega što se tiče mog tela mora da progutam toliko zla od kritičara. Sada sam srećan, našao sam nove motive, ali bilo je teško. Trudim se i da me ne dotiču kritike na društvenim mrežama - ispričao je Beretini.

 

 

Italijanski teniser bio je šesti na svetu i sada je na dobrom putu da se vrati u sam vrh.

U tome mu pomaže i deset godina starija devojka Melisa Sata, atraktivna voditeljka, zbog koje su ga italijanski mediji razapeli i proglasili je za krivca što Mateova karijera ide nizbrdo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija