• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2023

17:47

Nole vredno trenira, a nećete verovati ko mu je bio sparing partner!

Reuters

Novak Đoković

Nole vredno trenira, a nećete verovati ko mu je bio sparing partner!

Podeli vest

Novak Đoković završava uskoro boravak u Crnoj Gori i seli se u Sjedinjene Američke Države.

Najbolji srpski teniser odmorio je sa porodicom i napunio baterije na primorju posle izazova na Rolan Garosu i Vimbldonu, a nedavno je počeo i sa treninzima u Herceg Novom, pošto ga uskoro očekuje američka turneja.

Ovog puta društvo na terenima u Portonovom mu je pravila i supruga Jelena, sa kojom je Nole čak i sparingovao. Njih dvoje su razmenjivali udarce, prebacili nekoliko loptica, posle čega je pao i romantičan poljubac.

 

 

Naravno, tu su bili i treneri srpskog asa, koji su pomno pratili šta on radi. Drugom reketu sveta trenutno je akcenat na kondiciji i podizanju fizičke spreme, s obzirom da ga već za sedam dana očekuje start mastersa u Sinsinatiju.

 

 

Turnir iz serije 1.000 trajaće do 20. avgusta, a osam dana kasnije predviđen je početak poslednjeg grend slema u sezoni Ju-Es opena. U Njujorku će Đoković nastupati posle godinu dana pauze, s obzirom da mu je minule sezone bio zabranjen ulazak u SAD zato što se nije vakcinisao protiv korone.

 

 

Podsetimo, Novak je u minule dve nedelje, pored Crnogorskog primorja, sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom obišao i Dubrovnik, Korčulu, odnosno Žabljak podno Durmitora.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija