• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2023

22:01

Alkaraz grabi ka Đokoviću! Španac loše počeo, pa počistio Beretinija za četvrtfinale Vimbldona!

EPA-EFE/NEIL HALL

Tenis

Alkaraz grabi ka Đokoviću! Španac loše počeo, pa počistio Beretinija za četvrtfinale Vimbldona!

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je večeras savladao Italijana Matea Beretinija 3:6, 6:3, 6:3, 6:3.

Rival u četvrtfinalu biće mu Danac Holger Rune, koji je prethodno savladao Bugarina Grigora Dimitrova 3:6, 7:6 (8:6), 7:6 (7:4), 6:3.

Španac će za polufinale igrati protiv Holgera Runea iz Danske koji je savladao Grigora Dimitrova takođe posle preokreta sa 3:1 - 3:6, 7:6, 7:6, 6:3.

On je do pobede nad 24. igračem na ATP listi stigao posle tri sata i 24 minuta igre.

Bugarski teniser je bolje počeo meč i brejkom u osmom gemu stigao do prednosti, da bi u narednom gemu pri svom servisu iskoristio treću set loptu.

U drugom setu oba igrača su napravila po jedan brejk, pa se pobednik odlučivao u taj-brejku u kom je Rune slavio sa 8:6.

Oba tenisera su bila sigurna na svom servisu u trećem setu, pa se ponovo igrao taj-brejk i ponovo je Danac bio bolji 7:4.

U četvrtom setu, Rune je brejkom u šestom gemu rešio pitanje pobednika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija