03.04.2024.

15:44

Foto: Tanjug/AP

Sport

Auuu, kakav blam! Novakov dželat iskulirao Đokovićevu ljubimicu! Krenula da ga poljubi, ali... (VIDEO)

Igra fenomenalno Janik Siner ove sezone, nerešiva je enigma čak i za Novaka Đokovića, a podigao je nedavno trofej u Majamiju. Ipak, to nije ono zbog čega je sada u žiži interesovanja svetske javnosti.

Naime, video na kom se nalaze Laura Pauzini i italijanski as postao je viralan na društvenim mrežama, jer Siner nije dozvolio popularnoj estradnoj umetnici da ga poljubi tokom zajednčkog fotografisanja.

Izbegao je mladi teniser taj poljubac, a Laura se nekoliko sekundi nadala da će se njen sunarodnik predomisliti. 

- Naš šampion je još jednom poveo Italiju do pobede, zahvaljujući svom talentu, treningu, snazi volje i karakteru. Veliki ste izvor ponosa za sve nas i primer za sve mlade. Divno je bilo biti pored vas na ovaj važan dan! I to je samo prvi od mnogih sastanaka koji nas čekaju zajedno, učiniću sve da vas pratim - poručila je "ispaljena" Laura.

Ineč, ona je jedna od omiljenih pevačica Novaka Đokovića, a mediji su 2014. godine preneli da je Pauzinijeva navodno tražila 220.000 evra da peva na svadbi Novaka i Jelene i da je to razlog zašto je nisu unajmili.

Karijera joj je doživela vrtoglavi uspon na festivalu Sanremo, pesmom "La Solitudine", 1993. godine. Naredne godine, ali i 2003. proglašena je za najboljeg italijanskog izvođača, a postala je prva pevačica iz Italije koja je osvojila Gremi.