02.06.2024.

09:32

Foto: AP/Photo

Sport

Rud besan na organizatore zbog Novaka: Ovo ima samo u tenisu!

Nestvarna bitka između srpskog asa i Lorenca Muzetija podigla je pravu buru, a, osim spektakularnog tenisa, gledaocima će ostati upamćena zbog zavšetka u ranim jutarnjim časovima.

Među prvima koji su to prokomentarisali našao se Kasper Rud, takođe učesnik turnira u Parizu i potencijalni protivnik Đokovića u četvrtfinalu.

"Može li se tenis smatrati za najteži sport na svetu? U kom drugom sportu moraš da igraš više od četiri sata, a završiš u tri sata ujutru?", upitao je sedmi teniser sveta na platformi Iks.

Mnogi su se pitali zašto je Rud u tim trenucima bio uz male ekrane, s obzirom da je njegov susret sa Ečeverijem završen malo posle ponoći.

Informer

Mašina - Novak Đoković

"Završio sam svoju partiju pre dva časa. Posle sam morao da vozim statični bicikl 15 minuta, razgovaram sa novinarima, kupam se u ledu deset minuta, istuširam se i ponovo odem na masažu. Sada sam na tretmanu", napisao je Norvežanin.

Što se Novaka tiče, njemu predstoji kratak predah, a onda susret sa Fransiskom Serundolom. Argentinac je meč sa prvim teniserom sveta izborio pobedom nad Tomijem Polom 3:1.