04.09.2024.

07:59

Foto: EPA Images

Sport

Bukti rat na mrežama! Sinerovi navijači ponižavali Novaka, usledio je brutalan odgovor

Srpski teiser je eliminisan u trećem kolu poslednjeg grend slema u sezoni, dok je Italijan stigao do polufinala i duela sa Danilom Medvedevom.

Jedan Sinerov fan je pokušao je da uvredi Đokovića i iznervira njegove fanove na društvenoj mreži "X". Poznati pevač Sil pratio je Italijanov meč, pa su počele prozivke ko od poznatih prati Sinera, a ko najboljeg tenisera ikada.

"Evo ko je kod Janika u loži, a kod Novaka su nebitni likovi", napisao je jedan fan.

Ekspresno su reagovali navijači našeg tenisera.  Noletovi fanovi su objavili niz fotografija na kojima je Đoković sa poznatim ličnostima. Od Maradone, Mesija, Kristijana Ronalda, Zlatana Ibrahimovića, Mabapea...

Inače, naš teniser je u Beogradu. Teniska reprezentacija Srbije od 14. do 15. septembra će igrati Dejvis kup protiv Grčke. Osim Đokovića na spisku selektora Viktora Troickog su još Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Hamad Međedović. Srbija dočekuje Grčku u okviru Svetske grupe I Dejvis kupa u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Žreb za meč na programu je 13. septembra. Kako Grci najavljuju dolazak u najboljem sastavu, derbi Novak Đoković - Stefanos Cicipas se očekuje u nedelju, odmah posle dubla. Mečevi u subotu počinju od 15 časova i na programu su dva singla, dok nedeljni program počinje u 13 časova dublom, a nastavlja se sa dva singl meča.