• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.09.2024

08:32

Siner tenis uporedio sa skijanjem: Tu nemate pravo na grešku inače je trka gotova

epaimages

Tenis

Siner tenis uporedio sa skijanjem: Tu nemate pravo na grešku inače je trka gotova

Podeli vest

Prvi teniser sveta Janik Siner plasirao se u četvrtfinale ju-Es opena i on je jedini teniser ove godine koji je ti uspeo.

Slavio je bez izgubljenog seta protiv Tomija Pola (7:6, 7:6, 6:1,), ali mu nije bilo lako. Posebno u prvom setu u kojem je Amerikanac imao dva brejka prednosti. Ali, Siner je izborio taj-brejk, ukrao prvi set, potomk najbolji bio kada je bilo najteže i u drugom setu, pa je polu u trećem prepustio samo gem.

-  Težak meč. Početak nije bio dobar, ali sam se trudio mentalno da ostanem u prvom setu. Dva seta su mogla da odu u drugom pravcu, tako da sam veoma srećan kako je sve ispalo - rekao je Siner.

Foto: epaimages

 

 

Italijan je sve impresionirao sjajnom igrom u momentima kada je bilo najteže, kada se meč lomio. 

-  Volim kada sam pod pritiskom. Bilo je situacija ranije kada sam gubio taj-brejkove, ali trudim se da učim iz tih situacija. Dolazim iz skijanja i tu nemate pravo na grešku inače je trka gotova. U tenisu je ipak malo drugačije.

Iako je prvi nosilac tek u četvrtom kolu igrao je u večernjem terminu.

Drugačije je nego u dnevnim sesijama, ali mi se sviđa što sam bio deo toga. Igrati ovde protiv Amerikanca uvek je teško.

U borbi za polufinal ga čeka Rus Danil Medvedev koji je u osmini finala počistio sa terena  Portugalca Nuna Borhesa rezultatom 6:0, 6:1, 6:3, a meč je trajao jedan sat i 45 minuta. Biće to finale pre finale!

PAROVI ČETVRTFINALA JU-ES OPENA

Tejlor Fric - Aleksander Zverev

Grigor Dimitrov - Frensis Tijafo

Džejk Drejper - Aleks de Minor

Janik Siner - Danil Medvedev


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

(VIDEO) Šta se ovo dešava?! Putin se iznenada predomilsio! Lavrov i Peskov rekli jedno, odmah stigao odgovor predsednika!
NOVA PORUKA

(VIDEO) Šta se ovo dešava?! Putin se iznenada predomilsio! Lavrov i Peskov rekli jedno, odmah stigao odgovor predsednika!

Predsednik Rusije Vladimir Putin očigledno se iznenada predomislio u vezi mirovnih pregovora sa Ukrajinom. To se može zaključiti iz njegove jučerašnje izjave, koja je usledila samo nekoliko dana nakon što je njegov portparol Dmitrij Peskov izjavio da su pregovori sa Ukrajinom „izgubili relevantnost“ posle ukrajinskog upada u Kursku oblast, koji traje već mesec dana.

03.09.2024

09:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija