• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.09.2024

06:32

Rus odlepio! Rubljov izudarao sebe reketom usred meča (VIDEO)

profimedija

Tenis

Rus odlepio! Rubljov izudarao sebe reketom usred meča (VIDEO)

Podeli vest

Andrej Rubljov je bio toliko besan na sebe u meču protiv Grigora Dimitrova pa je sam sebe izudarao reketom.

Podsetio nas je Rus na njegovog zemljaka, Mihail Južnji  je 2008. udario sebe reletom i raskrvario glavu. Rubljob je barem izabrao nogu!

Andrej je tokom petog gema prvog seta pri vođstvu 3:1 u gemovima potpuno izgubio kontrolu i tom prilikom se izudarao reketom po nozi. Napravio je sebi posekotinu, zbog čega je doktor morao da dođe do terena i pomogne mu pošto je sam sebe povredio.

Rubljev je potom izgubio prvi, a onda i drugi set, na kraju je bugarski teniser slavio sa 6:3, 7:6, 1:6, 3:6, 6:3. 

 

 

Foto: profimedija

Andrej Rubljov totalno pukao

 

 

Kad smo već kod ludih Rusa, znao je temperamentni Južnji kada je isfrustirani jer mu ne ide, da reketom raspali po sopstvenoj glavi.On je u Majamiju 2008. godine protiv Almagra  raskrvavio čelo. Krv je lila niz njegovo lice, a kad su ga lekari "zakrpili“, vratio se na teren, osvojio sedam vezanih poena, a potom dobio meč i plasirao se u sledeće kolo!

 

Foto: printscreen

Mihail Južnji

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija