• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

01.09.2024

08:37

Novinar iznervirao Đokovića! Ovo ga je izbacilo iz takta, nije mogao da veruje šta ga pita

profimedia

Novak Đoković

Novinar iznervirao Đokovića! Ovo ga je izbacilo iz takta, nije mogao da veruje šta ga pita

Podeli vest

Novaka Đokovića je posle eliminacije sa Ju-Es opena tokom konferencije za medije pošteno iznervirao jedan novinar.

Srbina je eliminisao Aleksej Popirin sa 6:4, 6:4, 2:6, 6:4. Svi su očekivali da drugi teniser sveta zablista kao tokom Olimpijskih igara na kojima je osvojio zlatnu medalju, ali je bio daleko od prepoznatljivog nivoa.

Očigledno je platio cenu nakon Pariza, sve karte je ove sezone bacio na Olimpijske igre, isplatilo se, a naš teniser nije tražio alibi nakon poraza u Njujorku. Uvek uzdignute glave čestita rivalu, ako je bio bolji, nikada nije tražio alibi posle loše partije. Tako je bilo i sada.

Jednog novinara je zanimalo da li bi Popirin mogao da ode do kraja i osvoji US Open? Pitanje je zvučalo malo potcenjivački Đokoviću, pa je pokazao zašto je nabolji ikada. Nije dozvolio da neko ponižava čovak koji je upravo pobedio njega, šampiona Ju-Es opena. 

Foto: profimedia

Novak Đoković branio Alekseja Popirina posle poraza u Njujorku

 

- Ne znam šta da odgovorim to. Upravo je pobedio mene, aktuelnog šampiona, zaslužuje poštovane. Alkaraz je aut, ja sam aut. Žreb se otvara, Siner je glavni favorit, tu je Tijafo, Rubljov, svi mogu to da osvoje. Biće zanimljivo videti ko će to uraditi - poručio je vidno iznervirani Novak Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija